Aloita tästä!

veneessä 1Tervetuloa Leluteekkiin, ja kiitos kun olet täällä! Ilman lukijoita ei olisi blogia. Leluteekki-blogi kertoo mun elämästä meidän suomalais-ranskalaisen perheen äitinä, ja varhaiskasvatuksen opettajana (ja minä olen siis Emilia, siitä lisää täällä). Esiin nousee sellaisia teemoja kuin vanhemmuus, kasvatus, kaksoset, kaksikielisyys, keskosuus – ja vanhemmissa postauksissa myös askartelu. Tässä on Leluteekin ensimmäiset puolitoista vuotta, maaliskuusta 2013 lokakuuhun 2014, jona aikana postauksia ehti kertyä kolmisensataa. Tässä alla on vinkkejä siitä, mitä ainakin kannattaa lukea. Uudemmat postaukset on sitten keväästä 2021 eteenpäin.

1. Nämä ovat koskettaneet ihmisiä

Näitä postauksia ihmiset on askarteluaiheiden lisäksi jakaneet eniten eteenpäin omissa blogeissaan, Facebookissa tai Twitterissä. Mä olen samaa mieltä, näissä on sitä jotain: asiaa, huumoria tai kyynel silmäkulmassa.

2.Nämä ovat synnyttäneet keskustelua

Blogin kirjoittamisessa parasta on innostuneet lukijat ja lukijoilta tulevat fiksut kommentit. Postaus herää eloon vasta kommenttien myötä, ja mä olen todella onnellinen siitä, että Leluteekin lukijat käy täällä niin hyvää keskustelua. Nämä postaukset on keränneet erityisen paljon ajatuksella kirjoitettuja kommentteja. Kannattaa muuten klikata nimimerkkiä, sen takaa löytyy usein kommentoijan oma mainio blogi.

3. Jatkoa kestosuosikeille

Muutamat postaukset  on keränneet yli 2000 lukijaa (tai no, ainakin vilkaisijaa), eli ehkä säkin olet osunut tänne jonkin niistä kautta – tässä on joistain suosituimmista aiheista lisää vinkkejä:

Toivottavasti viihdyt blogin parissa yhtä hyvin kuin mä itse – ja jätä ihmeessä kommentti, se ilahduttaa aina, uusissa ja vanhoissa postauksissa yhtä lailla.

Klikkaa linkkiä ja seuraa Leluteekkiä bloglovinin kautta tai tykkää Leluteekistä Facebookissa tai Instagramissa. Twitterista Leluteekki löytyy myös, samoin Pinterestistä.

Ai mitä? No sano ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s