…taisi tulla tuluskukkaro

kudontakehikko työKäykö teille näin? Kiva idea, innokas alku ja – siihen se sitten jää. Mä tiedän, että mun kutomusten kanssa käy hyvinkin usein näin, mutta niin näyttää käyvän myös lapsen askartelujen. Joskus pidemmät projektit onnistuu, varsinkin jos itse muistaa kannustaa sen loppuun asti, mutta toiset jää roikkumaan.

Niinpä hyppynarun sijasta kaapissa odottaa nyt pussillinen leikeltyjä sukkahousuja, ja petshoppien maton sijasta jossain päin lattioita ajelehtii tuo kuvan puuvillalanka jäätelötikuista tehdyssä kudontakehyksessä. Vaikka mistä sitä tietää, ehkä ne vielä jonain päivänä valmistuu. Jos vaikka kaivettaisiin ne sukkahousunsuikaleet taas huomenna esiin, syysloman kunniaksi.

p.s. Blogi on siis muuttamassa, ja kerron uuden osoitteen totta kai ensimmäiseksi täällä, jotta pääsette tupareihin. Voi olla, että nyt tulee kuitenkin pieni tauko (ei viikkoa enempää toivottavasti), kun uutta systeemiä pähkäillään, ja sinä aikana en tänne enää viitsi laittaa juttuja. Mutta pian nähdään!

Klikkaa linkkiä ja seuraa blogia bloglovinin kautta tai blogilistalla – tai tykkää Leluteekistä facebookissa.

2 kommenttia artikkelissa “…taisi tulla tuluskukkaro

  1. Vau tosi hyvä idis, tota jäätelötikkukudontaa pitää kokeilla 🙂 Mut joo sama juttu täällä, keskeneräiset projektit myös ajelehtivat pitkin kotia.

    Tykkää

Ai mitä? No sano ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s