Tavallinen työviikko

Tämä on Lumottu saari. Huomatkaa eläinproteiinin lähteet karhu, lintu ja käärmeet. Niitä voidaan tarvittaessa käyttää myös lemmikkeinä. Siinä sivussa pohditaan demokratiaa.

Tämä on Lumottu saari. Huomatkaa eläinproteiinin lähteet karhu, lintu ja käärmeet. Niitä voidaan tarvittaessa käyttää myös lemmikkeinä. Siinä sivussa pohditaan demokratiaa.

Leluteekki-blogi on muuttamassa uuteen osoitteeseen – toivottavasti lähipäivinä – mutta vielä postaan tänne vanhaan (ja kerron totta kai uuden, kunhan se oikeasti on olemassa). Tällä viikolla on ollut kamala kiire, mä olin ajatellut kirjoittaa sellaisen ”miltä filosofiakahvilayrittäjän päivä näyttää” -postauksen, mutta se rupesi vaikuttamaan liian puuduttavalta, kun päivässä oli niin sata eri pikku juttua. Mutta voin kertoa, mitä mä olen pääpiirteissään tehnyt tällä viikolla:

–  vienyt lapset kouluun joka aamu, hommaan menee puolitoista tuntia edestakaisin

– hakenut lapset koulusta (vain kolme kertaa)

–  kirjoittanut Leluteekin seuraavaa uutiskirjettä (ja tajusin juuri, että sehän mun piti tänä iltana kirjoittaa valmiiksi. No, huomenna sitten.)

– tehnyt sekalaisia mainoshommia ensi lauantain filosofiakahvilan ja marraskuussa alkavien uusien filosofiakahviloiden parissa

– hionut lauantain filosofiakahvilan ohjelmaa

–  tehnyt firman ulkopuolisia kirjoitushommia rahasta

–  oikolukenut uuden Kidd.O -lehden vedoksia

Perhekahvilassa tutkittiin ja lajiteltiin papuja eri ominaisuuksien mukaan.

Perhekahvilassa tutkittiin ja lajiteltiin papuja eri ominaisuuksien mukaan.

– pitänyt lasten filosofiakahvilaa MLL:n perhekahvilan kävijöille

–  suunnitellut ja pitänyt kaksi filosofiakahvilaa koululaisille (niin kuin joka viikko)

–  suunnitellut blogin muuttoa ja viimeistellyt nettisivuille tekstejä

– käynyt lounastreffeillä intoilemassa filosofiaa lapsille -menetelmästä

– tullut tädiksi ja tavannut ensimmäistä kertaa tuoreen sukulaiseni

Että hyvä viikko, vaikka kiireinen – eikä se tietenkään vielä lopussa ole.

 

IMG_1717.JPG

Mä en ole käynyt Kättärillä sen jälkeen, kun esikoinen vietti siellä viisi viikkoa aika tasan kahdeksan vuotta sitten.

 

Klikkaa linkkiä ja seuraa Leluteekkiä bloglovinin kautta tai blogilistalla – tai tykkää Leluteekistä facebookissa. Instagramista ja Twitterista Leluteekki löytyy myös, samoin Pinterestistä.

10 kommenttia artikkelissa “Tavallinen työviikko

 1. Minustakin on mielenkiintoista lukea sun työviikosta. Itsekin kirjoitin viime viikolla pienen postaussarjan yrittäjän arjesta. Monenlaista minunkin viikkooni sisältyy – kuten sinullakin. Olisi mielenkiintoista kuulla lisääkin, miten filosofiakahvilat ovat lähteneet käyntiin. Millainen on ollut vastaanotto ja miten toiminta on pyörähtänyt käyntiin.

  Tykkää

  • Toisten erilaisesta arjesta on yllättävän kiinnostavaa lukea – vaikka itse tuntuu, että täähän on vain tätä arkea. Tarkoitus on tosiaan kirjoitella enemmänkin filosofiakahviloista, jahka kerkeän, kiitos toiveesta. 🙂

   Tykkää

 2. Vievätpä koulumatkat aikaa! Paljoon olet niiden lisäksi silti ehtinyt. Minustakin on todella kiinnostavaa lukea ihmisten arjesta. Kiva kuulla, että filosofiakahviloistakin tulee lisää juttua.

  Tykkää

  • Puoli tuntia suuntaansa, ongelma on vain siinä, että mä yleensä sitten palaan kotiin tekemään töitä – tai suuntaan jonnekin muualle. Mutta joo, aikaahan nuo matkat vie. Nyt se on kuitenkin jotenkin helpompi sulattaa kuin esikoisen kanssa, kun tietää, että kyseessä kuitenkin on vain muutaman vuoden projekti, ja lasten kaksikielisyydelle koululla on ollut niin valtava merkitys.

   Tykkää

 3. Vitsit tää sun filosofia-kahvila idea on ihan mahtava! Onnea siihen ja kaikkeen muuhunkin uuteen. Ihanan inspiroivaa, sillä uuteen suuntaan yritän suunnata täälläkin.

  Tykkää

Ai mitä? No sano ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s