Lasten katumuotia

vaunuparkki skidit festarit

Oletan että kuvaan ei mahtunut koko vaunuparkki, mutta onhan noita tossakin.

Mä olin kerrankin ajatellut olla ajan hermolla ja kun me nyt vielä ollaan Helsingissä tähän aikaan kesästä, niin olin merkinnyt Skidit festarit kalenteriin hyvissä ajoin. No, aina ei auta kalenteriin merkkaaminen; mä istuskelin Lastenklinikan päivystyksessä selvästi jo kuumeestaan toipumassa olevan pojan kanssa, ja mies lähti sitten tyttöjen kanssa katsastamaan tarjontaa. Ne kuitenkin ilmeisesti vain pyörähti paikalla ja käytti enimmän osan aamupäivästä kaverin installaation pystytykseen ja pillimehun juontiin. Kun mä yritin kysyä, mitä siellä festareilla oli, ainut mitä sain irti oli että siellä oli ihan liikaa väkeä. Jos esikoisen kuva-aineistoa on uskominen, niin saattoi ollakin. Mutta mä luulen, että musta olisi silti ollut kivaa.

Vaikka ehkä sittenkin on ihan hyvä, etten päässyt, koska mähän olisin vain ottanut paineita lasten vaatteista ja tyylistä (kuten viime viikonlopun festareilla.) Enkä kuitenkaan olisi päätynyt yhtä omaperäiseen asukokonaisuuteen kuin nämä kotirintaman tyylihaukat:

päivän asu

Virkistävän erilainen asukokonaisuus hellepäivän kaupunkifestareille: välikausilakki, t-paita, sukkahousut ja sandaalit. Huomaa rento nykäisy sukkahousujen ylöskiskomiseksi.

Mä olen vaan niin ajastani jäljessä näissä muotijutuissa. Ja ihan turhaan hermostuin, kun näin, että kesähattu oli jätetty kotiin, ei oltu paljain päin liikenteessä, ei.

Klikkaa linkkiä ja seuraa blogia bloglovinin kautta tai blogilistalla – tai seuraa Leluteekkiä facebookissa.

6 kommenttia artikkelissa “Lasten katumuotia

  • Mäkin aina joskus hermostun ohjeistamaan, mutta nyt en voinut kuin nauraa. 😀 Mies oli ilmeisesti painottanut sukkahousujen tärkeyttä, mutta mä en tiedä, kuka keksi ton välikausilakin – lippahan siinäkin kyllä on. 😉

   Tykkää

 1. Mutta hei, t-paidan helma oli kuitenkin sukkahousujen ulkopuolella. Ja ilmeisesti kaikki vaatteet olivat omia. 🙂

  Tykkää

 2. Jos yhtään lohduttaa niin se mun ystävä ei ollut kuvaamassa lasten katumuotia koska se jämähti sinne mökille 😀 Näin ollen ei tarvitse pelätä, että lapsi saisi vaan viisi tyylipistettä kymmenestä valtakunnallisessa julkaisussa tms.
  (Nää ei-niin-imartelevat Skidit-arviot lohduttaa mua, kun pelkäsin että menetettiin vuosisadan spektaakkeli kun valittiin paikallinen uimaranta).

  Tykkää

  • No höh, kyllä tää asu olisi ansainnut paikkansa missä julkaisussa tahansa. Mä luulen, että mulla olisi ollut siellä ihan kivaa esim. pelkästään esikoisen kanssa (kaksoset väenpaljoudessa on aina vähän stressaavaa), mutta mies ei ehkä vain osannut asennoitua oikein.

   Tykkää

Ai mitä? No sano ihmeessä!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s